Wie ben ik?

Ik ben 10EKE (Tineke). Ik ben gehuwd met Kees, moeder van 3 grote zoons en trotse oma van de tweeling Dylan en Bryan.

Al toen ik klein was wilde ik altijd al met baby’s spelen, op ze passen en ze de fles geven. Dat ik het in die richting zou zoeken was dus een logisch gevolg. Ik heb de kraamopleiding gevolgd in de jaren 70, maar door omstandigheden heb ik de opleiding niet voltooid. Wel heb ik 2 jaar in een artsengezin gewerkt met jawel 3 kleine kinderen. Ik trouwde, we kregen 3 zoons en ondertussen bleef het mij trekken om met baby’s te gaan werken. In 1994 kwam het alsnog op mijn pad om de opleiding tot kraamverzorgende te volgen en met goed resultaat.

Nu na 24 jaar werken in de kraamzorg, is er veel veranderd. Veel is er verbeterd, maar ons OERGEVOEL zijn we beetje bij beetje aan het verliezen. Mede door de medicalisering van de huidige tijd. Want wat is er nu mooier dan een kindje krijgen volgens de OERKRACHT zoals onze voorouders het ook deden. Dit heeft mij op het pad van Hypno bevalling gebracht en besloten om de opleiding tot Hypno bevalling docent te volgen en met resultaat.

Een badbevalling mag, maar is geen must.