Wij houden van recensies

Hiernaast een aantal recensies van mijn lieve klanten die de tijd namen om hun ervaringen te schrijven en te delen.

 • Jozefien
  Afgelopen jaar heb ik de cursus Hypno bevalling gevolgd bij Oerkracht. Ik heb er erg veel aangehad. Ik was rustig en kon me goed ontspannen tijdens de keizersnede. De lessen waren persoonlijk en sloten goed aan op wat wij nodig hadden.
  Jozefien
 • De trotse ouders van Aimée
  De Hypno bevalling cursus is ons letterlijk goed bevallen! Niet zweverig, maar … gezellig en ontspannen. In voorbereiding op de geboorte van ons eerste kindje kwamen wij in contact met Tineke en Hypno bevalling. Van deze cursus hebben wij geleerd om op een juiste manier te ontspannen d.m.v. onder andere ademhalingstechnieken. Ook omdat Tineke in de kraamzorg werkt, kon zij ook op heel veel (praktische) vragen een goed antwoord geven. Waar we er eerst er aan dachten om in het ziekenhuis te bevallen, hebben we gaandeweg de cursus toch meer vertrouwen gekregen in de ‘oerkracht’ van het lichaam. Uiteindelijk mochten we na een thuisbevalling (zonder paniek of angst) onze gezonde dochter in de armen sluiten.  Al met al kijken we terug op leerzame, ontspannen en ook gezellige cursusavonden!
  De trotse ouders van Aimée
 • Sacha
  Samen met mijn man hebben wij een cursus Hypno bevalling bij Tineke van der Molen gevolgd. Gelijk vanaf het begin was het contact met Tineke heel fijn en voelden wij ons snel op ons gemak bij haar. De cursus was bij Tineke thuis in een rustige kantoor, de sfeer voelde hierdoor ook ontspannen en persoonlijk aan. Tineke neemt de tijd om de lesinhoud goed uit te leggen en doet dit op een rustige manier. De cursus was goed opgezet en goed voorbereid. Tineke nam altijd aan het begin van de les de tijd om te vragen hoe het gaat en is iemand die oprecht geïnteresseerd en betrokken is. Doordat Tineke jaren werkervaring heeft in de kraamzorg, heeft zij veel kennis en ervaring op dit gebied. Hierdoor was het ook erg fijn om praktische vragen te kunnen stellen. Tineke is heel open en geeft goede adviezen als je hier om vraagt. Mijn man en ik hebben voorafgaand en tijdens de bevalling veel baat gehad van de cursus. Met name het toepassen van de ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken heeft voor mij gewerkt. De cursus Hypno bevalling heeft aan al onze verwachtingen voldaan en was totaal niet zweverig. Wij hebben de cursus met veel plezier gevolgd en raden deze ook aan bij andere stellen.
  Sacha